PapendrechtComponenten van transformatoren met olieonderdompelingBetrokkenheid en betrouwbaarheid

  • vrijgavetijd:2022-04-09 23:14:45
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:147
  • Korte omschrijving:

    Papendrecht,Een specifiek deel van de droge transformator is de ophangende kern van droge transformator. De hangende kern van droge

Artikel inhoud

Een specifiek deel van de droge transformator is de ophangende kern van droge transformator. De hangende kern van droge transformator is een vitaal onderdeel. Hoe de ophanging van de ophangende kern uit te voeren?

Isolatie en warmteverwijdering zijn verschillend. Droge transformatoren zijn meestal geïsoleerd met epoxy hars,Papendrecht100 box type transformator, gekoeld door natuurlijke lucht en grote capaciteit door centrifugale ventilator. Olie ondergedompelde transformatoren worden geïsoleerd door isolerende olie, geïsoleerd door isolerende olie in het circulerende systeem binnen de transformator, en warmte wordt geloosd op de radiator (radiator) van het circulerend systeem binnen de transformator.

PapendrechtOm het gebruik van energiebesparende transformatoren te bevorderen, heeft het ministerie van Financiën, het ministerie van industrie en informatietechnologie en de nationale ontwikkelings- en hervormingscommissie gezamenlijk de gedetailleerde regels voor de uitvoering van energiebesparende distributietransformatoren voor energiebesparende producten die het project van de bevolking al sinds ten goede komen, afgekondigd met subsidies van - yuan /KVA voor transformatoren die energie besparen.

Look van olie van gietijzeren delen

Kaukugitotransformator-onderneming met olieonderdompeling

De hangende kern van droge transformator is een belangrijk onderdeel.

Om het experiment van de energie-transformator-olie beter uit te voeren is het noodzakelijk om de energie-transformator-olie te bemonsteren. De monsterneming moet worden uitgevoerd op een droge zonnige dag. De gebruikelijke recipiënten en bemonsteringsmethoden tijdens de monsterneming doen onmiddellijk afbreuk aan de vraag of de specifieke kwaliteit van de olie werkelijk kan worden weerspiegeld. Het oliemonster voor AC-spanning bestand is niet minder dan .kg, en het oliemonster voor vereenvoudigd experiment mag niet minder zijn dan kg.


PapendrechtComponenten van transformatoren met olieonderdompelingBetrokkenheid en betrouwbaarheid



Door het onzorgvuldig vervoer van de transformator en de dunne hoogspanningsgeleider werd de transformator losgekoppeld door trillingen (maar er was geen aardingsapparaat).

Er is een magnetische inductie lijn in de transformator kern, die zal leiden tot geïnduceerde elektromotie kracht op het plan met de magnetische inductie lijn. Omdat deze elektrische stroom creëert een gesloten lus om een elektrisch veld te genereren en vormt een vortex, wordt het genoemd vortex. Het bestaan van vortex maakt de kern van de transformator heet en verbruikt kinetische energie.

Wanneer de nieuwe olie die door de energietransformator wordt gevuld en het zojuist overwogen oliemonster worden gebruikt, kan het oliemonster slechts worden gebruikt na voldoende stand.

Inspectie milieuDaarom moet in het installatieproces van onderstations de bliksemafleider worden ingesteld naar gelang van de specifieke situatie om schade te voorkomen aan de droge transformator die door de bliksem wordt veroorzaakt. Bovendien, kiest u redelijke types van bliksemafleider naar gelang van de vluchtsituatie om te bepalen dat zij in dezelfde situatie verkeren. Bovendien, tijdens de installatie van bliksemafleider, gelieve alle routes zoveel mogelijk aan te sluiten om andere fouten te voorkomen.

De droog-type transformator bestaat uit twee tandweerstandstellingen,PapendrechtElektrische transformator van olietype, wat resulteert in vier bedradingsgroepen: &terwijl de adquo; y, Y ’ addquo;, ’ Idquo; D, D,Papendrechttransformator voor elektrische opbergkasten, Y ’ ’ ’ ’’ ’ ’’’’ (d ’ (d) rdquo; en ’, D, D, D, terwijl in China, alleen ’ terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl de rest in China, alleen ’ terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest, is, is, is Alle merken tonen aan dat met neutrale lijn, het niet zal worden opgewaardeerd De letter N na de Engelse letter Y geeft aan dat de neutrale lijn transformator aarding draad heeft. Yn bedrading groep, zodat de totale olielekkage van de connector sterk kan worden gecontroleerd; Als de eigenlijke werking handig is wordt het aangegeven door & ldquo; &UST rdquo.

lekkage van olie op elektrische lasstand


PapendrechtComponenten van transformatoren met olieonderdompelingBetrokkenheid en betrouwbaarheid



In het dagelijkse leven hebben we een bepaald inzicht in de optische golflengte van de olie ondergedompelde transformator.

aanbodDe grondstoffen van Fushi blue kunnen worden gebruikt voor de binding de minute hand wijst naar . US= Idquo; $rdquo; in de nieuwe bedrading groep, kan de metalen schelp ook worden gebonden op hetzelfde moment om het doel van lekbehandeling te bereiken.

Tijdens de werking van de transformator wordt de weerstandswaarde van de baandraad om de twee jaar nauwkeurig gemeten.

In de jaren zeventig bijvoorbeeld hadden de radioprogramma"s die door elke familie op het platteland werden toegepast, een gronddraad en waren ze vaak nat van kraanwater. Beschermende grondlegging is het begraven van de koperen plaat van metalen elektrische geleider in de bodemlaag, en dan een punt van het uit de weg leiden met de transmissie lijn, die de grondbeveiliging completeert. &Omega spp. De bescherming van de grond is een vrijwaringsmaatregel die wordt genomen om ongevallen bij het gebruik van huishoudelijke apparaten, kantoorapparatuur en andere elektrische apparatuur te voorkomen.

PapendrechtDe hangende kern van droge transformator is een belangrijk onderdeel.

Wat is de reden voor de uitschakeling van de transformator?

De nullijn wordt voornamelijk gebruikt in het arbeidscircuit. De door de nullijn veroorzaakte spanning is gelijk aan de lijnweerstand vermenigvuldigd met de stroom van het circuit. Door de afstand kan de spanning veroorzaakt door de nullijn niet worden genegeerd. Als tegenwicht voor het behoud van de veiligheid van het leven, is het steeds minder betrouwbaar. Gronddraad (PE): het wordt niet gebruikt als een circuit, maar alleen als onderhoudslijn. Gebruik de affirmatie van de aarde $ldquo; ” Voltage. Wanneer de machine en de apparatuur behuizing wordt geëlektrificeerd, zal de stroom snel worden geaard. Zelfs als er een aanwijzing is voor de PE lijn, zal het worden geaard vanuit de omringende grondlaag lichaam.

PapendrechtOverige productinformatie
  • Bologna.kgmMobiele hydraulische instapbrugToepassingseffect verwerken

    Bologna.kgmMobiele hydraulische instapbrugToepassingseffect verwerken

  • Uden.Zelfrijdend schaarvorkhefplatformDe differentiatie van branchevoordelen

    Uden.Zelfrijdend schaarvorkhefplatformDe differentiatie van branchevoordelen

  • WarschauElektriciteitsverbruik van kleine liftenWaarop moet worden gelet tijdens onderhoud?

    WarschauElektriciteitsverbruik van kleine liftenWaarop moet worden gelet tijdens onderhoud?

  • Luchthaven Baden BadenHandmatige drukontlasting van hydraulisch hefplatformAnalyse van specifieke ma

    Luchthaven Baden BadenHandmatige drukontlasting van hydraulisch hefplatformAnalyse van specifieke ma

  • Lublin.kgmMobiel hydraulisch platformWijze van wegen

    Lublin.kgmMobiel hydraulisch platformWijze van wegen

  • zuidelijke voorstedenHydraulisch elektrisch hefplatformHoe wordt het geïdentificeerd?

    zuidelijke voorstedenHydraulisch elektrisch hefplatformHoe wordt het geïdentificeerd?

  • Ha15 meter hydraulisch hefplatformLeer je hoe je de juiste voor jou kiest

    Ha15 meter hydraulisch hefplatformLeer je hoe je de juiste voor jou kiest

  • Ha4-meter hydraulisch hefplatformHoofdzaak:

    Ha4-meter hydraulisch hefplatformHoofdzaak:

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!